PLÁZS AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz Plázs élményt barátaidnak, családtagjaidnak, ismerőseidnek!
Az ajándékutalvány szabadon felhasználható a Plázs saját szervezésű rendezvényeinek egyikére 2020-ban, így a megajándékozott fél biztosan megtalálja a kedvére való koncertet.

A VIP utalvány tartalma:

Külön beléptetés, külön mosdó, külön bárpult, rálátás a színpadra a vip teraszról.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a VIP jegyek nem tartalmaznak ülőhelyet! Asztalfoglalási lehetőségről a marketing@plazssiofok.hu email címen tudsz érdeklődni.

Az megvásárolt utalványok 2020. augusztus 31-ig felhasználhatók.

Az ajándékutalvány beváltása:

Küldd el a www.plazssiofok.hu/ajandekutalvany oldalon kiválasztott rendezvény nevét a hello@plazssiofok.hu email címre az utalványon található kódszám (QR kód felett található 13 karakter) feltüntetésével legkésőbb a kiválasztott rendezvényt megelőző egy nappal. A beváltást követően az utalványodat a kiválasztott rendezvényre érvényes belépőjegyre váltjuk.

Ajándékutalvány felhasználásának feltételei:

Az ajándékutalvány kizárólag a Plázs Siófok saját szervezésű rendezvényeire váltható be, készpénzre nem váltható.
A rendezvények listája elérhető a plazssiofok.hu/ajandekutalvany menüpont alatt.
Az utalvány nem kombinálható más kedvezménnyel, vagy akcióval.
Az utalványt csak az azon szereplő (sima, vagy vip jegy) termék megváltására lehet felhasználni. Ha a választott termék értéke alacsonyabb, mint az utalvány vásárlási értéke, a Plázs Siófoknak nem áll módjában a különbözetet megtéríteni.
Az ajándékutalványon szerepel név, de az utalvány bárki számára átruházható.
Egy utalványt csak egyszer lehet felhasználni. A belépésre jogosító vouchert a Plázs Siófok annak adja ki, aki az utalványon szereplő kódot először érvényesíti! A Plázs az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállal.
Az ajándékutalvány a rajta feltüntetett érvényességi időn belül váltható be. Az utalvány érvényességi ideje nem változtatható meg és a be nem váltott utalványok vissza nem válthatók.

Ha a beváltással, vagy az ajándékutalvánnyal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, bátran küldj e-mailt a hello@plazssiofok.hu címre!

Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, Fenyö Miklós, Follow The Flow, Giccs Party, Horváth Tamás, Kowalsky meg a Vega, Metzker Viktoria, Punnany Massif, Necc Party, Neoton, New Level Empire, Rakonczai Piano és még sokan mások!

Translate »