Bagossy Brothers Company koncert információ

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük az eddigi türelmet! Kérjük, hogy figyelmesen olvasd végig a koncertet érintő fontos információkat.

Ezúton tájékoztatunk róla, hogy a 07.25-re hirdetett Bagossy Brothers Company koncert korlátozott létszámmal, a megfelelő biztonságtechnikai intézkedések betartása mellett megrendezésre kerül. A New Level Empire azonban ezen a dátumon nem lép fel és a koncert után hirdetett Gicccs party sem lesz ezen a dátumon megtartva!

A megváltozott körülmények miatt azonban a Plázs Siófok a megszokottól eltérő módon, négy elkülönített helyszínnel üzemel, mely helyszínek külön árkategóriájú belépőjegyekkel látogathatók.

A már megvásárolt jegyeket illetően az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1. A már megvásárolt early bird és normál jegyeket lehetőség van a megvásárolt jegy értékének megfelelő helyszínre (Aperol Music Terasz) felhasználni – ha ez számodra megfelelő, nincs további teendőd, a jegy automatikusan érvényes marad!
Kérjük ellenőrizd a lenti térképen, hogy hol található az Aperol Music Terasz, hogy biztosan ne érjen csalódás!
A VIP jegyek változatlanul érvényesek a VIP Teraszra.

2. A már megvásárolt eary bird, normál és kombinált jegyeket lehetőség van felsőbb kategóriába (Vip Terasz, vagy Kiemelt Rajongói Klub) upgradelni – ehhez az alábbi linken: http://oneticket.hu/bbc-plazs-upgrade-200725 a megfelelő upgrade jegy megvásárlása szükséges (normál és early bird jegyek esetében a sima upgrade jegy, kombinált jegyek esetében kombinált árú jegyekhez szóló upgrade jegy megvásárlása szükséges!)

Fontos, hogy a megfelelő árú és megfelelő helyszínre szóló upgrade jegyet válaszd, mert csak így lesz érvényes az eredeti jegyed!

Kérjük vedd figyelembe, hogy az upgrade jegyek csak július 15-ig elérhetők!

3. Amennyiben egyik opciót sem szeretnéd választani, lehetőséged van a jegyed visszaváltására – ez esetben kérjük jelezd visszaváltási szándékod a hello@plazssiofok.hu email címen legkésőbb július 15-ig a megvásárolt jegyek db számának megjelölésével! Fontos, hogy csak az eredeti vásárlóknak tudunk jegyet visszaváltani, másodkézből vásárolt jegyek visszaváltására vonatkozó igényeknek nem tudunk eleget tenni! Amennyiben több jegyet együttesen vásároltál csak egyben van lehetőség visszaváltásra.

A korábban a weboldalon kitöltött visszaváltási űrlapokat nem vesszük figyelembe, így amennyiben továbbra is visszaváltanád jegyed, kérjük, hogy a fent leírt módon emailben jelezd!

A négy új helyszínre vonatkozó térképet és a térképen különböző színekkel elkülönített területekhez tartozó rövid leírást itt találod:

•  VIP Terasz: A színpadtól balra található épület teteje, ahol a magasból, balatoni háttérrel nézheted végig a koncertet. A teraszon korlátozott számban, asztalfoglalásra is van lehetőség!
A teraszhoz külön mosdó és bárpult is tartozik!
• Kiemelt Rajongó Klub: A küzdőtér közvetlenül a színpad előtti homokos része, külön mosdóval és bárpulttal.
• Aperol Music Terasz: A küzdőtér hátrébb eső jobb oldali része Balaton parttal, külön mosdóval és bárpulttal.
• Finlandia Bár és Aréna: A küzdőtér hátrébb eső bal oldali része, külön mosdóval és bárpulttal.

Köszönjük az eddigi türelmet és megértést, bízunk benne, hogy a felkínált lehetőségek valamelyike elfogadható számodra is és reméljük úgy döntesz, hogy részt veszel július 25-én a Plázs Siófok első Bagossy Brothers koncertjén!