A kedvezményezett neve:

Plázs nyár Kft

A képzések elnevezése és célja:

Stressz- és konfliktuskezelés 40 óra: A képzés célja a személyes hatékonyság fejlesztése érdekében a stressz- és konfliktuskezelés elsajátítása.

Folyamatfejlesztés 30 óra:
A képzés célja a folyamatfejlesztés ismereteinek elsajátítása.

Felhőalapú megoldások 30 óra IKT képzés:
A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő a  képzés végére képes legyen a felhőalapú informatikai megoldások meghatározására (típusai, előnyei), képes legyen azokat végrehajtani és irányítani, ezáltal gyorsítani és egyszerűsíteni a munkafolyamatokat, növelni a termelékenységet.

– a szerződött támogatás összege: 6.732.750 Ft

– a képzések részletes bemutatása:

Felhőalapú megoldások 30 óra IKT képzés:

A résztvevők a munkahelyi környezetben sajátítják el az alábbi alapismereteket, kompetenciákat: Felhőalapú megoldások meghatározása, felhőszolgáltatások típusai, előnyei, felhőalapú számítástechnika eszközei, fejlesztési lehetőségek felismerése, alkalmazása, adatbiztonság, ellenőrzési folyamatok megismerése.

Stressz- és konfliktuskezelés 40 óra:

A résztvevő megismeri a stressz alapvető folyamatait, fogalmait, képessé válik a konfliktusok megítélésére, illetve alkalmazni tud stresszkezelő és konfliktuskezelő módszereket.

Folyamatfejlesztés 30 óra:

A képzésben résztvevő a képzés végére képes a folyamatok meghatározására, felismerésére és dokumentálására, valamint különböző technikák segítségével képes a folyamatfejlesztést végrehajtani és irányítani, továbbá képes a folyamatproblémák azonosítására és megoldására.

– a képzések tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés).

Kezdés 2023.09.15 – Befejezés 2024.09.15