Majka & Curtis koncert jegyvisszaváltás

Kedves jegytulajdonos! 
Amennyiben a 2021.július 17-én elmaradt Majka & Curtis koncert után a visszaváltási időszakban úgy nyilatkoztál, hogy a jegyedet 2022.június 25-i koncerten használnád fel, kérjük, hogy legkésőbb 2022. március 30-ig töltsd ki az alábbi űrlapot, ugyanis a Majka & Curtis turné időpontjai menet közben módosultak.
FONTOS!
Csak és kizárólag az előzetesen 2022-re regisztrált jegytulajdonosoknak tudjuk biztosítani a jelenlegi lehetőséget! Amennyiben a tavalyi évben a megadott határidőn belül nem kérted a koncertjegyed 2022-re helyezését, vagy visszaváltását, a jegyed automatikusan a 2021.08.15-i Majka & Curtis pótkoncertre volt érvényes, így most már nem tudjuk biztosítani a visszaváltás/áthelyezés lehetőségét még akkor sem, ha 2021.08.15-én végül nem használtad fel a jegyedet!

Az űrlap kitöltését követően, amennyiben email címed szerepel a rendszerünkben, 30 napon belül emailben csere vouchert küldünk a választott eseményre, vagy visszautaljuk a jegy(ek) árát a megadott számlaszámra!

Ha 30 nap elteltével nem érkezett meg a csere voucher, vagy az összeg, pedig biztos vagy benne, hogy 2022-re érvényes jegyed volt, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@plazssiofok.hu email címen.

Köszönjük!
A Plázs csapata