TRUESOUNDS WEEKEND

TRUESOUNDS MUSIC X BE MASSIVE WEEKEND
előregisztráció

Sajnos a jelenlegi bizonytalan helyzetben nem látni még, hogy mikortól és milyen feltételekkel bulizhatunk majd, azonban mi a Truesounds Music és Be Massive csapatával már készen állunk, hogy ha a lehetőség adott lesz június 25-26-án együtt ünnepeljük a nyarat!

Kérjük, hogy, amennyiben részt szeretnél venni a június 25-26-ra tervezett TRUESOUNDS MUSIC X BE MASSIVE WEEKEND-en regisztrálj a neved és email címed megadásával, hogy e-mailben értesíthessünk a jegyértékesítés indulásáról.

Amint a rendezvényekre vonatkozó korlátozások feloldásra, vagy enyhítésre kerülnek, elindítjuk a jegyértékesítést és az első 24 órában biztosítjuk a regisztrált felhasználók elővásárlási lehetőségét a rendezvényekre aktuálisan érvényes szabályokat betartva.

A regisztráció nem jár kötelezettséggel, ha idő közben a dátum nem megfelelő számodra, akkor nem kell élned a jegyvásárlási lehetőséggel. Ugyanakkor a regisztráció nem jelent garanciát sem a jegyvásárlásra, hiszen arra csak az aktuális szabályokban meghatározott létszám erejéig lesz lehetőség.